Leveren & Retour

Leveren 


Je bestelling wordt door PostNL of UPS binnen maximaal 3 t/m 5 werkdagen bezorgd.

Verzendkosten:
De verzendkosten bedragen €4,95 per bestelling. Bij een bestelling van €100 of meer betaal je geen verzendkosten.


Thuisbezorgen:

Wanneer je niet thuis bent als je bestelling wordt bezorgd, laat de postbode een bericht achter. Je kunt dan ofwel een nieuwe bezorgafspraak maken met PostNL of UPS probeert de volgende werkdag of zaterdag nog een keer het pakket bij je te bezorgen. Indien je ook bij de tweede bezorging niet thuis bent, heb je twee weken de tijd om het pakket op te halen bij een afhaalpunt in de buurt van het leveradres. Na twee weken wordt het pakket teruggestuurd naar Trendybazaar.

 

Retourneren


Ons beleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen verstreken zijn sinds je aankoop, kun helaas uw aankoop niet meer omruilen of geld terug krijgen.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Om uw retour te voltooien, hebben we een kwitantie of een aankoopbewijs nodig.

Indien van toepassing op: Elk item dat niet in de oorspronkelijke staat verkeert, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.

Elk item dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd.

 


Restituties (indien van toepassing) 

Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te melden dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als uw retour is goedgekeurd, wordt uw teruggave verwerkt en wordt binnen 7 dagen automatisch het aankoopbedrag geretourneerd via de oorspronkelijke betaalmethode.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met uw bank of creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt overgeboekt.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via  info@trendybazaar.nl

Uitverkoop (indien van toepassing)Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen uitverkoopartikelen niet worden terugbetaald.

Om uw product te retourneren, dient u uw product te versturen naar:

Trendybazaar

info@trendybazaar.nl

Retouradres : Dolomietenlaan 97-A 5022JG Tilburg Nederland.


Verzenden

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van het retourneren van uw teruggave in mindering gebracht.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat de uitgewisselde product je bereiken, variëren.

Als u een artikel verzendt van meer dan €75, kunt u overwegen om een traceerbare verzendservice of een aankoopverzekering te gebruiken. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.


Bij badmode- en lingerie-artikelen worden hygiëne-zegels gebruikt. Deze producten kunnen alleen geretourneerd worden als de verzegeling/zegel niet verwijderd is.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@trendybazaar.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.